01.11.2014






                                            Camarazi si simpatizanti ai Fratiei de Cruce,

   Miscarea Legionara nu se amesteca in lupta dintre partide. Numai ca la noi nu mai exista partide, ci doar doua gasti de interlopi subordonate masoneriei, care se lupta venal intre ele pentru bani, influenta si putere, pe munca si sanatatea poporului roman, pe care nu dau doi bani.
Unul dintre motivele pentru care acestia urasc poporul roman, este ca majoritatea dintre acesti talhari sunt alogeni, evrei, tigani, unguri, germani cu nume de imprumut neaos romanesti, sau securisti romani, cozi de topor iudaizate, docili executanti ai ordinelor fratilor masoni din exterior.
 Miscarea Legionara fiind o miscare anticomunista a fost prin ricoseu si o miscare antimasonica. Lupta a fost pe viata si pe moarte. Masoneria de la Paris prin slugile lor din Romania, vazand pericolul mortal care il reprezenta Miscarea Legionara pentru interesele iudeo-masonice in tara noastra, a hotarat asasinarea Capitanului si a celor mai bune elemente ale Miscarii. Lucrurile sunt deja arhicunoscute.
 Daca aveti de gand sa votati cu aceste gasti de crima organizata ce si-au pus etichete de stanga, centru sau dreapta, gasti pe care romanii imbecilizati, de 25 de ani ii tot rotesc la putere, prin noile lor sucursale si aliante infiintate in prag de alegeri pentru a prelua nemultumirea voastra, mai bine stati acasa.
  Dintre toate relele care ni se ofera pe buletinul de vot, tinand cont de o multitudine de factori ce vor fi detaliati, dintre care cel mai mare argument este faptul ca Miscarea Legionara nu a votat niciodata cu oameni apartinand masoneriei, ci dimpotriva a luptat cu toata fiinta sa contra acestui pericol mortal pentru poporul roman, hotaram:

Toti camarazii, membrii si simpatizantii nostri se vor prezenta la vot si vor pune stampila pe un singur candidat, ultima pozitie a buletinului de vot: Corneliu Vadim Tudor !


                 
Ionut Moraru
-presedinte Asociatia Fratia de Cruce-

Niciun comentariu: