13.12.2013

ARBORELE GENEALOGIC AL BOLSEVICULUI EVREU- TIGAN ION ILIESCU, RECONSTITUT DE ŞERBAN OPROIU - ANALIST POLITIC

VASILI IVANOVICI - evreu rus, bolşevic, puşcăriaş periculos, fugit din Rusia şi urmărit de poliţia ţaristă.
S-a stabilit în Olteniţa, în jurul anului 1895, ca argat şi băiat de prăvălie la un grec, poreclit Ţăndărică, de pe strada Heliade Rădulescu, nr. 1. Şi-a schimbat numele pentru a-şi pierde originea, ca mai toţi evreii aciuiţi în România, în Iliescu, după anul 1900.
S-a încurcat cu MARIA SAVU (sora cârciumarului Anghel Savu, care avea cârciuma pe strada I. H. Rădulescu, nr. 2) cu care, s-a căsătorit în 1900-1901. Anghel Savu, era român, fugit din Bulgaria fraudulos, traversând Dunărea şi stabilit în Olteniţa.
Acesta le-a făcut Măriei şi lui Vasile o dugheană, în care vindeau diverse, pe strada I.H. Rădulescu nr. 6-8.
Vasili Iliescu, fost Ivanovici şi Maria, fostă Savu, au avut doi băieţi şi două fete (Alexandru, tatăl lui Ion Iliescu, Eftimie, viitorul călău al poporului român, Aristiţa şi Verginia).
Vasili Ivanovici, a fost foarte bun prieten cu Dobrogeanu Gherea, evreu venit din Rusia, pe numele său adevărat KATZ.
George Călinescu precizează în "Istoria Literaturii Române":
"Dobrogeanu Gherea, evreu venit din Rusia în mod suspect şi fraudulos,  a fost împământenit prin Decret Regal, din eroare şi diversiune, susţinut fiind chiar de Titu Maiorescu!"
Aici, atenţie la diversiunea promovată de Ion Iliescu în presă, prin care se sugerează că bunicul lui ar fi un ţăran, Păun, de lângă Olteniţa.
 MAMA VITREGĂ: MARIŢA ILIESCU

Mama vitregă a impostorului Ion Iliescu, a fost după 1944, servitoare şi bucătăreasă la Ana Pauker. După 1945, Gheorghiu Dej, a alfabetizat-o - pentru că nu ştia carte - şi a trimis-o în Agenţia Economică a României de la Sofia, unde a stat mai multă vreme. De la Sofia, Gheorghiu Dej a avansat-o şi a trimis-o la Moscova, tot la Agenţia Economică Română, dar, după puţin timp, fiind deconspirată ca spion, la cererea ruşilor a fost retrasă, adusă în ţară şi numită Director General la Vămile Române, de unde s-a pensionat.
În 1990, Mariţa Iliescu s-a prezentat cu un Carnet de Luptător în războiul din Spania (alături de Walter Roman, adica Walter Neulander, tatal evreului Petre Roman, care a nenorocit Romania in tandem cu evreul Iliescu), la Asociaţia Luptătorilor Antifascişti, spre a se înscrie în aceasta. Deşi un fals,  s-a făcut la intervenţia lui Ion Iliescu, beneficiind de multe şi mari drepturi necuvenite.
La recepţiile date de Ceauşescu, niciodată Ion Iliescu nu a mers cu soţia sa, Nina Bercovici (evreică şi ea), ci cu Mariţa, mama lui vitregă!
 

UNCHIUL EFTIMIE ILIESCU

Unchiul lui Ion Iliescu, fratele lui Alexandru Iliescu, fost ofiţer de securitate, a participat la represiunea şi "decapitarea" poporului român, în timpul lui Dej, fiind adjunctul criminalului Alexandru Drăghici, Ministru de Interne în aceea perioadă.
După moartea lui Stalin, acelaşi Dej l-a demis şi l-a numit Director la Fabrica de Încălţăminte, "Pionierul". Alcoolic fiind, într-o altercaţie specifică beţivilor, l-a ucis pe şeful cantinei. A fost arestat şi condamnat la 17 ani închisoare. Se pare că acolo şi-a găsit şi sfârşitul.
De remarcat că Ion Iliescu, ascunde cu dârzenie originea sa criminală, compromiţătoare, lucru firesc din punctul lui de vedere, în faţa poporului român, pe care a reuşit astfel să-l păcălească şi să-l umilească timp de 16 ani, după 1989.
 

PRECIZARI

Investigaţiile făcute pentru perioada 1901-1902, nu au dus la concluzia că ar fi existat un decret regal de împământenire a lui Vasili Ivanovici, aşa cum s-a făcut în cazul lui Dobrogeanu Gherea, Constantin Stere, Ioan Slavici şi alţii.
Se poate trage concluzia, că Vasili Ivanovici, decedat la Olteniţa în 1965, la vârsta de 88 ani, a fost evreu basarabean, născut în jurul anului 1877, aciuit fraudulos, fără cetăţenie la Olteniţa.
 

TATAL LUI ION ILIESCU: ALEXANDRU ILIESCU

Alexandru Iliescu, băiatul cel mare al lui Vasili Ivanovici - Iliescu apoi, s-a născut în Olteniţa în 1901, căsătorindu-se în 1929 cu Maricica, o ţigancă de origine bulgară, din neamul căldărarilor, analfabetă, care vorbea prost româneşte şi care e adevărata mamă a lui Ion Iliescu.
Maricica era fata lelei Stoica, ţigancă din Olteniţa, venită din Bulgaria şi care locuia într-o cocioabă insalubră, pe o stradă paralelă cu strada I. H. Rădulescu; nu se ştie cine era tatăl ei.
Ion Iliescu s-a născut în aceste condiţii insalubre, în Olteniţa, în data de 03 Martie 1930, an în care Alexandru Iliescu, tatăl său, a fugit în Rusia, unde a stat până în anul 1935. Maricica, mama adevărată a lui Ion Iliescu, moare în 1932, fiind înmormântată la Olteniţa (atenţie la diversiunea cu Maria Ivănuş, din Bucureşti, că ar fi mama lui Iliescu).
Alexandru Iliescu a dus în Rusia o activitate conspirativă împotriva României, fiind Kominternist, NKVD-ist trădător, omul lui Stalin.
Casa lui Alexandru Iliescu din Olteniţa era casă conspirativă a Kominternului şi NKVD-eului. În Rusia, Alexandru Iliescu a avut tot felul de ocupaţii printre care şi hamal şi a avut, se pare, şi copii nelegitimi.
În 1935, Alexandru Iliescu s-a întors din Rusia, fiind condamnat la 12 ani închisoare pentru trădare de ţară (milita pentru dezmembrarea României şi trecerea Basarabiei la ruşi), închisoare executată cu intermitenţă. În închisoare, a fost turnător la poliţie.
Tot în această perioadă, Alexandru Iliescu s-a încurcat cu Maria, nevasta unui coleg de puşcărie, Ivănuş, un bolşevic periculos. Cu aceasta, Alexandru a făcut un copil din "flori": Eugen, frate vitreg al lui Ion Iliescu, securist adus în coşciug metalic sigilat, din Orientul Mijlociu.
 
PRECIZARE

În 1940, Alexandru Iliescu s-a căsătorit cu Mariţa, ţigancă din Maramureş, soră bună a mamei lui Ion Cioabă din Sibiu, autointitulat Rege al ţiganilor, cu care a avut doi băieţi: fraţii vitregi ai lui Ion Iliescu, Mircea şi Crişan, veri primari cu Cioabă.
Unul a fost Ataşatul Militar al României la Moskova, iar celălalt Director Adjunct la IRSOP, prin influenţa lui Ion Iliescu, deşi erau semianalfabeţi, fiind ţigani.
Să nu ne mai mirăm de ce prima măsură pe care a luat-o Ion Iliescu, după ce a pus mâna pe putere, a fost restituirea aurului la ţigani.
Alexandru Iliescu a decedat în 1915 la Olteniţa, la o manifestare de 1 Mai în tribună, beat, cu sticla de ţuică în mână.
Poporul român, s-a lăsat condus timp de 16 ani de către un descendent din evrei, bulgari si ţigani, genocidar şi trădător de România, care vedea in 1990 in paranoia lui numai camasi verzi marsaluind pe strada la Universitate, asemenea lui Alexandru Florian (alt evreu sinistru) astazi!

Niciun comentariu: