20.02.2013

Victorie contra desfrâului

  Astăzi am participat alături alţi creştini ortodocşi, naţionalişti şi legionari la un protest paşnic la Muzeul Ţăranului Român pentru a bloca difuzarea unui film care promovează destrăbălarea homosexuală în locul care păstrează esenţa românului străbun.
  Acţiunea a avut succes iar promotorii acestor evenimente cu caracter deviant au fost nevoiţi să cedeze în faţa celor 50 de creştini care au intonat imnuri religioase.
 Serviciul de protecţie a infractorilor deghizat sub uniforma autorităţilor - a se citi jandarmerie şi miliţie - s-a deplasat  la faţa locului încercând să intimideze protestatarii, ca în final tocmai comisarul şef Gheorghe Păun să declare organizatorilor că va pregăti protestatarilor o „surpriză”. Surpriza nu a venit dar cine ştie ce ne mai aşteaptă. Probabil tovarăşul comisar simte nevoia unei măriri de salariu, a unei avansări sau a unei mângâieri pe creştet din partea ambasadei SUA care a sprijinit nefastul eveniment.
  Pe data de 27 februarie este programat un alt eveniment plăcut minorităţilor deviante la care vom participa din nou pentru a păstra neîntinată casa Ţăranului Român.


Cu Dumnezeu înainte.

Niciun comentariu: